Bæredygtigt Landbrug

For mere ud af mindre

Hos GoDrone går vi meget op i miljøet og vi ønsker at gøre Danmark grønnere. Med vores lange baggrund i landbruget, ved vi hvordan arbejdsgangene og hvad det kræver at leve op til de konstante krav.

Derfor ønsker vi at hjælpe landmændene med at optimere deres landbrug mod et mere effektivt og bæredygtigt landbrug. Her kommer vores special drone som ved hvordan planterne har det, før du kan se det.

Vi er leverandør til

Analyse af din mark

Forberedelsen

Markanalyse med drone kan hjælpe dig til en større indsigt i dine afgrøder. Ved hjælp af smarte sensorer kan vi se om dine planter er syge, stresset eller forhåbenligvis har det godt. Vi kan også fortælle dig om der områder du skal være mere opmærksom på. Du kan her læse mere konkret om markanalyse og se et eksempel.

 
 

Analyse udstyret

NDVI & NDRE Sensorer til kvælstofniveauet

Dataen ligger i lysreflektionen fra planterne og det kræver specielle  sensore for at læse lyset, som NDRE & NDVI.

Disse sensorer kan give os data helt nede fra cellelagene i planterne. Det betyder at vi kan få indsigt i plantes helbred lang tid før vi kan se det med det blotte øje. I den sidste ende giver det os muligheden for at optimere kvælstofforbruget pr hektar.

 

Data høsten hus

Mange GigaByte data overføres

Dataen fra vores drone og sensor  består i tre forskellige slags billeder i høj kvalitet. Den tager minimum 10 billeder pr hektar og op til flere 1000 alt efter indstilling. Det bliver til mange billeder, de fylder meget. Dataoverførelse og bearbejdningen er tunge og langsommelig processor i de store m.

Behandlingen Dronedata

Alle billeder smeltes sammen til et stort

Alle de mange billeder skal ligges ind i vores program og det tager tid, men det der tager det meste af tiden er renderingen. Rendering betyder at "sammensætte billeder" og den sammensætter alle de billeder dronen og sensoren har taget og laver et stort billede som man så kan analysere. Det kræver noget seriøst hardware og ikke mindst software for at kunne bearbejde højkvalitets billeder på denne måde.

 

Sikkerhed

Udstyret

Pris eksempler

Resultatet af analysen

Det store sammensatte billede giver os mulighed for at analysere planternes helbred ned til næste hver enkel plante. De bliver indekseret i NDVI indeks som i dette program deler det op i forskellige farver. Ud fra farverne som er baseret på dataen fra lysreflektionen, kan vi analysere din mark og planternes helbred. Vi kan også beregne kvælstof i planterne og hjælpe med optimering.

Har du en mark du gerne vil havde mere data ud af, eller har du spørgsmål omkring denne service og hvordan den fungere så kontakt os.

Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!