Droner til events
& arrangementer

Vi fanger de fantatiske øjeblikke fra luften

Droner til events
& arrangementer

Vi fanger de fantatiske øjeblikke fra luften

Skal du afholder et arrangement privat eller erhverv, kan GoDrone hjælpe dig med at forevige dagen med de smukke billeder og video dronefotografering giver.

Med vores drone og dit arrangement sikre vi at de pragtfulde øjeblikke bliver indfanget, og at du har minder til fremtiden som står klart i højkvalitetsbillede eller video.

 

Vi er leverandør til
Drone fordele

Ved arrangementer & events

Billigere priser

GoDrone Ikon - Spar tid og penge

I gamle dage skulle der en helikopter samt professionel fotograf til, for at få luftfoto og video af dit event. Det bliver altid en bekostelig omgang.

Nutidens teknologi gør at opgaven kan udføres med en dronepilot, til en meget bedre pris. Vi kan hjælpe dine arrangementer med at komme til at fremstå knivskarpt og lækkert med en drone event video, uden det vælter budgettet.


Når det går stærkt

GoDrone Ikon - når der er fart på

Afholder du events som indholder fart over feltet på den ene eller anden måde? At lave lækre video optagelser at sådanne events kræver et kamera der kan bevæge sig hurtigt.

Her kan GoDrone hjælpe dig med vores hurtige og alsidige droner, der kan flyve op mod 65km/t og stadig levere flydende 4K video optagelser.


En stærkt oplevelse

GoDrone Ikon - Mere sikkert

En drone video eller luftfoto af dit arrangement efterlader et stærkt visuel oplevelse, og gør at man ser arrangementet fra helt nye og anderledes vinkler.

Yderlig er det indlysende at gense dronefotografierne og videoerne, og derved skaber den værdi gentagende visninger skaber efterfølgende.


Se helheden

GoDrone Ikon - Fuldt overblik

Med Drone video og foto højt oppe fra, kan du virkelig give publikummet en komplet helhed samt overblik over omfanget af dit event, og se hvordan det forløber, set fra luften.

Det bidrager til betydelig større gennemsigtighed end uden. Vores droner kan sikre at de uforglemmelige events kan genopleves og analyseres.

Mange typer Events

Sport, virksomheder, koncerter osv.

Drone Dokumentation

Overblik og indsigt i processen

Uanset hvilken type event du skal afholde kan GoDrone helt sikkert garantere en uforglemmelig dokumentation af dagens forløb,
set fra oven.

Skal du afholde sports arrangementer, fejre mærkedage (private og erhvervsmæssige), koncert- og musik-events eller byfester? Ja så ville dronefotografering være et oplagt valg, til at forevige denne dag. Så kan du også bruge dem til promovering og markedsføring. 

 Events & Droner

Til mange event formål

Inspektion & Dokumentation

Til rigtig mange formål

GoDrone Ikon - Sport

Sport

GoDrone Ikon - firma event

Firma event

GoDrone Ikon - Jubilæum

Jubilæum

GoDrone Ikon - bryllup

Bryllup

GoDrone Ikon - Mærkedage

Mærkedage

GoDrone Ikon - messer

Messer

GoDrone Ikon - markeder

Markeder

GoDrone Ikon - Koncerter

Koncerter

GoDrone Ikon - Byfester

Byfester

GoDrone Ikon - køretøjstræf

Køretøjs-
træfDine formål Vores droner

Drone til events & arrangementer

Dine formål Vores droner

Drone dokumentation & inspektion

Vi har certificeret dronepiloter og professionelt drone udstyr som kan hjælpe dig med at forevige de smukke og sigende øjeblikke fra dit event.

Første skridt er en indledende snak om forhold, behov og ønsker. Herfra sørger vi for en effektiv strukturering af opgavens forløb.

Luft medier af ditevent

Forevig de smukke øjeblikke

Drone video & luftfoto

En ny vinkel på dine opgaver

Ubetinget af hvilke slags opgaver du måtte have vedrørende dit event ellers arrangement, har vi udstyr og mandskab der kan løse dem.

Vi kan både levere højkvalitets luftfoto og drone video til lige netop de formål du måtte have.
Sikkerhed

Udstyret

Pris eksempler

 

Kontakt os

Vi er tosset med droner og dit opgaver vi løser med dem. Vi tror på at vores kompetencer kombineret med din opgave kan sikre et resultat som imponere. Har du behov for medie produktion i luften sidder vi klar til at hører om din ønsker til dronevideo eller luftfoto

Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!