Drone Inspektion & dokumentation

Billeddokumentation til dine formål

Drone Inspektion & dokumentation

Til private og erhverv

Drone inspektion af bygninger, processer, udstyr eller store geografiske områder, er langt den mest effektive inspektionsmetode.

Både fordi det er mere sikkert men også fordi det kan gøres langt hurtigere. Derudover kan hele inspektionen blive optaget som drone video, eller sat til at indsamle billeddokumentation til efterevaluering, og dermed danne grundlag for bedre beslutninger.

Billeder siger mere end tusinde ord, og droner er et stærkt redskab til inspektion og dokumentation af mange typer opgaver. Kontakt os og hør mere om drone inspektion og billeddokumentation.

 

Vi er leverandør til
Drone fordele

drone Inspektion & dokumentation

Spar tid & penge

GoDrone Ikon - Spar tid og penge

Drone inspektion kan gøres hurtigt og nemt, hvorfor det også kan spare dig for mange timers arbejde som du kan bruge på noget andet.

Vores droner kan dække store arealer på flere kvadratkilometer, og med op til 60 km/t kan du virkelig spare tid i ujævnt terræn.


Lavt & tæt

GoDrone Ikon - Flyve lavt og tæt

Med en drone kan du komme virkelig tæt på de ting du skal inspicere og give det perfekte nærbillede.

Udover øjebliksbilledet dronen kan levere live, kan vi lave billeder & video til efterevaluering, så du kan træffe den rette beslutning.


Mere Sikkert

GoDrone Ikon - Mere sikkert

Når det kommer til inspektion højt oppe, skal der opfyldes mange sikkerhedskrav. Udstyret og klargøring kan traditionelt tage meget dyrebar tid.

Vores drone skal kun bruge 10 minutters opsætning, og så er den klar til dine opgaver, alt imens du har fast grund under fødderne.


Fuldt overblik

GoDrone Ikon - Fuldt overblik

Et komplet overblik over en byggeproces bliver meget hurtigere og effektivt, med en GoDrone inspektion.

Vores droner kan vi flyve højt oppe, med et komplet overblik, og tæt på, for nærmere inspektion samtidig med vi laver billeddokumentation af det hele.

Bygnings Inspektion

Professionel Drone inspektion

Drone Dokumentation

Overblik og indsigt i processen

Med vores Inspektionstool får du det maksimale ud af en droneinspektion fra os. Alle fokuspunkterne er markeret med røde prikker og du kan klikke på dem og få et closeup af hvert fokuspunkt. Du kan også dele det med håndværkeren så der ikke er nogen tvivl om hvad der skal laves.  Vi kan udføre dette med alle slags bygninger og du kan få alle sider på bygningen så det ikke kun er taget som du ser her. 

 Inspektion & Dokumentation

Til rigtig mange formål

Inspektion & Dokumentation

Til rigtig mange formål

GoDrone Ikon - Solceller

Solceller

GoDrone Ikon - Vindmølle

Vindturbiner

GoDrone Ikon - Tag

Tag

GoDrone Ikon - Byggeplads

Bygge-pladser

Byggepladser

GoDrone Ikon - Bygninger

Bygninger

GoDrone Ikon - Skorsten

Skorsten

GoDrone Ikon - Både og skibe

Både & skibe

GoDrone Ikon - Broer

Broer

GoDrone Ikon - Kraner

Kraner

GoDrone Ikon - Forsikring

Forsikring

GoDrone Ikon - vandløb

Vandløb

GoDrone Ikon - Olie & gas

Olie & gas

GoDrone Ikon - Siloer

Siloer

GoDrone Ikon - Spir

Spir

GoDrone Ikon - Strøm

Strøm
Vindturbine Inspektion

Professionel Drone inspektion

Drone Dokumentation

Overblik og indsigt i processen

Inspektion af vindturbiner både til land og vands. Vi har inspiceret mere end 200 vindturbiner og kundernes ønsker er meget varierende og derfor har vi lært og tilpasse os efter behov og ønsker. Vi har flere forskellige droner med forskellige kamera der kan bruges til denne type opgave. Kontakts os for en indledende samtale om hvad i ønsker. 

 Dine ønsker Vores droner

Drone dokumentation & inspektion

Dine formål Vores droner

Drone dokumentation & inspektion

Uanset hvilken type drone inspektions- og billeddokumentations-opgaver du måtte have, har vi en certificeret pilot og tilhørende drone, der kan løse din opgave.

Ved en uforpligtende indledende snak gør vi alt for at forstå dine behov, og ud fra det planlægge den mest effektive måde at inspicere og dokumentere præcis det du har brug for.

video fra luften & dronefoto

Når det skal ses fra oven

Drone video & luftfoto

En ny vinkel på dine opgaver

Drone video og foto oplever vi tit skaber en imponerende indtryk hos publikummet. Det giver en ny vinkel på verden.

Vi elsker hvad vi laver, og går passioneret op i hver enkel opgave vi udfører. Og vi håber også at du vil give os chancen for at imponere dig og din målgruppe.
Drone Dokumentation

Professionel Drone inspektion

Drone Dokumentation

Overblik og indsigt i processen

At sikre at alle aktører i et stort projekt har overblik og fuldt indsigt kan være svært. Her hjælper Vi dig med at lave billeddokumentation af den pågældende proces. Trin for trin, tæt på og langt væk fra, så du får bedst mulig indsigt i hvordan projektet skrider frem.

 

Sikkerhed

Udstyret

Pris eksempler

 

Kontakt os

Vi kan ikke få nok af droner og de opgaver vi kan løse med dem. Når det kommer til Drone inspektion af dit materiel er vi sikre på at vi kan imødekomme dine behov og ønsker. Vi er et engageret team som venter spændt på at høre fra dig.

Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!