Drone video &
drone-optagelser

Certificeret Dronefotograf

Drone video &
droneoptagelser

Certificeret Dronefotograf

Skal du brug drone video evt fremvisning, inspektion eller  dokumentation? Så kan Godrone hjælpe dig med professionel video i høj kvalitet.

Vi er et team af certificerede dronefotografer der er dybt passionerede i vores arbejde. Dine ønsker er vores topprioritet og vi sigter  altid efter at lave den ekstra detalje så din dronevideo bliver unik. Vi går højt op i kvalitet af de droneoptagelser vi producerer. Derfor bliver videoer vi optager for dig, altid unikke og professionelle.

 

Vi er leverandør til

 

Det du kender fra en ny vinkel?

Drone video og droneoptagelser

Nye vinkler giver nye indtryk

Drone video og droneoptagelser

Alting ser anderledes ud oppefra og det kan give en helt anden opleves af det samme objekt. Hvis du skal fange de rigtige vinkler, og perspektiv så er dronen den mest alsidige. Lige meget om det er byggeplads, byer, events eller nartur og marker så kan vi fremhæve  dine ønsker.

Dronenvideo hos Godrone er et gennemtænkt og analyserede produkt med dine tanker i fokus.

Droneinspektion

et fuldt overblik med droneoptagelser

Droneinspektion

et fuldt overblik med droneoptagelser

Med drone video oppe fra, sikre man sig et komplet overblik af næsten alle  type arbejdspladser. Det giver dig et retvisende og korrekt overblik.

Vi laver inspektion af alt og giver dig øjne selv på det mest ufremkommelige steder. Inspektionen bliver optaget i højkvalitets dronevideo så du får den bedst mulige dokumentation, og vi kan sågar lave kortlægning og terrænkort.

Se mere herOm denne service
 
 

Video med drone

Videoer med wow effekt

Video med drone

Videoer med wow effekt

Drone video giver os noget som førhen har været omkostningstungt og omstændigt. Video fra luften giver en anden wow effekt når vi ser det, fordi vi ikke vant til at se noget oppe fra. Det giver også forrnemmelsen af at vi "flyver" omkring objektet. Det er noget vi mennesker altid har været vilde med, og det skaber god effekt for modtagern.

Droneoptagelser give en unik fornemmelse, som andre former for video bare ikke kan.

Dine ejendele & ejendom

Drone videoer udover det sædvanlige

Din ejendom & Dine ejendele

Drone videoer udover det sædvanlige

Alle har noget som betyder rigtigt meget for dem. Det har du også, og hvis du ønsker og forevige det på en flot og unik måde, så en drone video det rigtige valg.

En ny vinkel kan indfange en unik oplevelse af netop det som har stor  betydning for dig. Underordnet om det er et minde eller noget du skal bruge som salgsmateriale, kan vi helt sikkert skabe noget der lever op til dine forventninger.

Se mere herOm denne service
 
 

De smukke øjeblikke

Fang dem med DRONEOPTAGELSER

De unikke øjeblikke

Fang dem med DRONEOPTAGELSER

Drone video er det helt rette valg hvis man vil fange den unikke følelse som naturens magiske rammer giver os. Når man så kombinere det med det du gerne vil havde foreviget, så er man garanteret at imponere publikum.

Drone video er mere alsidige og perspektivet gør at du kan ramme en  bredere målgruppe når de ønskede øjeblikke  skal vises frem på en moderne og professionel måde.

Komplet Video-produktion

Mere end bare drone video!

Komplet Videoproduktion

Mere end bare drone video!

Vi ønsker at levere en komplet service til din drone video. Derfor har indgået et tæt samarbejde med en professionelt videoproduktionsvirksomhed.

Digitypes, som vi har et tæt samarbejde med, kan varetage alt indenfor videoproduktion på jorden. De kan lave både pre- og postproduktion på dine videoopgaver. Så spørgsmålet er: Er en komplet videoproduktion noget du skal bruge?

 

Sikkerhed

Udstyret

Pris eksempler

 

Kontakt os

Kontakt os

Uanset hvilke ideer eller udfodringer du sidder vil vi med glæde give dig vores perspektiv. Det kan hjælpe dig til at få afkræftede eller bekræftede hvad der kan lade sig gøre. Vi er altid åbne over for dialog, og vil gerne komme med gode råd. Kontakt os i dag og lad os hjælpe med at lave den drone video der passer til dig.

Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!