Feriedestinationer indfanget af drone

Den unikke stemning via droneflyvning

Drone Inspektion & dokumentation

Til private og erhverv

Feriedestinationer sælger fordi vi næsten kan mærke hvordan det er at være der, udfra de billeder vi ser. At frembringe den følelse kræver gode billeder og optagelser. Droneflyvningen har gjort det muligt at skabe dette på et helt andet niveau der virkelig kan skille sig ud i og give kommende kunder lysten til selv at være der.

GoDrone kan hjælpe dig med netop dette. Vi kan fremhæve præcist hvad dine feriedestinationer gør. Med drone videooptagelser af dine rejsemål, sørger vi for at indfange feriestemningen, der kan tiltrække ferieglade gæster.

 

Vi er leverandør til
Drone fordele

Ved feriedestinationer

Spar penge

GoDrone Ikon - Spar tid og penge

Droneflyvning har gjort det nemt og få de gode billeder oppe fra uden det skal koste dig en formue. Dronen har erstattet helikopteren og flyet når vi taler billeder og video fra luften.

Nu stiller en certificerede droneføre op med drone og gør det hurtigere, nemmere billigere, og ikke mindst mere alsidigt.  


Tæt & indendørs

GoDrone Ikon - Flyve lavt og tæt

Droneflyvning har gjort det muligt at komme tæt på tingene også de mest ufremkommelige steder. Det giver muligheden for at få de gode detaljer med og indfange oplevelsen af stedet.

Dronenflyvning kan også være indendørs som en rute i gennem feriedestinationen eller feks fremhæve den lækre pool.


Indfanger stemningen

GoDrone Ikon - Mere sikkert

Når du bruger en drone til video og billeder af det feire område så fanger stemningen på en anden på pga perspektivet den giver. Det forhøjer chance for at efterlade et mere blivende indtryk hos potentielle kunder.

Gode video og billeder er noget vi mennesker viser til hinanden og det giver genskabende værdi.


Fuldt overblik

GoDrone Ikon - Fuldt overblik

Med droneflyvning og video i store højder, får du muligheden for at fremvise rejsemålene fra den bedst mulige vinkel. Det gør det mere attraktivt for potentielle kunder, og det skaber god værdi for feriedestinationen.

Med vores droner kan vi kortlægge dine feriedestinationer og give det fulde overblik

Fra solferie til skiferie

Alle ferdiedestinationer på video

Drone Dokumentation

Overblik og indsigt i processen

Når det kommer til at sælge feriedestinationer online, handler det ofte om at få målgruppen til føle at oplevelsen bliver bragt hjem i stuen, på deres egen skærm og efterlader et blivende indtryk.

Om det er skiferie med fart på, eller det er afslappende og eksotiske himmelstrøg der skal kommunikeres, kan vores droneflyvning levere et unikt indtryk, der har den effekt som destinationen fortjener.

 Feriedestinationer & Droner

Til rigtig mange formål

Inspektion & Dokumentation

Til rigtig mange formål

GoDrone Ikon - promovering og markting

luftfoto
& video

GoDrone Ikon - promovering og markting

Promo-vering & marketing

Promovering & marketing

GoDrone Ikon - evt. komplet overblik

Et komplet overblik

GoDrone Ikon - havet og bjerge

Havet &
Bjerge

GoDrone Ikon - Terrænkort

Kort-lægning

Kortlægning

GoDrone Ikon - Strand ferie

Strandferie

GoDrone Ikon - Storby ferie

Storby ferie

GoDrone Ikon - Skiferie

Skiferie

GoDrone Ikon - Aktiv ferie

Aktiv ferie

GoDrone Ikon - adventure

Adventure ferieDine formål Vores droner

Droneflyvning på feriedestinationer

Dine formål Vores droner

Drone dokumentation & inspektion

Ingen udfodringer er så store så vi ikke kan tage dem op sammen med dig. Vi står altid klar med en drone til at løse opgaven lige som du ønsker den.

Sammen kan vi planlægge og finde muligheder for at opfylde de tanker i måtte have. På den måde fremhæver og præsentere vi det i er bedst til.

Droneflyvning til Feriestedet

En ny vinkel på dine opgaver

Drone video & luftfoto

En ny vinkel på dine opgaver

Drone video og dronefoto fra jeres ferie destinationer vil sikre en helt unik effekt, som helt sikkert giver en wow-oplevelse hos jeres kommende kunder.

Vores passion for drone video og luftfoto, kombineret med jeres feriedestinationer vil skabe en hel unik medieproduktion, der helt sikkert vil hjælpe jeres kunder med at se hvorfor de skal tage rejsen.
Sikkerhed

Udstyret

Pris eksempler

 

Kontakt os

Har du en feriedestination der godt kunne bruge en bedre præsentation eller bare en opdatering af billeder og video. Så er dronen svaret, kontakt os i dag og lad os tag snakke det koster ikke noget.

Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!