Drone Præsentation af ejendommen

Luftfoto af hus kan give en helt ny vinkel

Drone Inspektion & dokumentation

Til private og erhverv

Når man skal sælge en ejendom så er førstegangsindtrykket vigtigt, og et godt luftfoto af hus kan hjælpe dig. I dag finder vi alle vores boliger på nette hvor der er endeløse sider med billeder. Det kan være svært at skille sig ud fra mængden og give brugeren det bedste indtryk. Luftfoto af ejendommen med omgivelserne gør rigtigt meget for præsentationen af huset.

Hos Godrone kan vi fremhæve din ejendom både inden- og udendørs, også fra helt nye vinkler. Derudover kan du inspicere hele boligen når det kommer til tilstandsrapport og de ufremkommelige steder som f.eks taget.

 

Vi er leverandør til
Drone fordele

Ved hussalg og præsentation

Spar penge på luftfoto af hus

GoDrone Ikon - Spar tid og penge

Før i tiden bestilte man luftfoto af sin ejendom, som blevet taget fra fly. Det var både omkostningstungt og besværligt.Nu løses opgaven med en drone og en certificeret dronepilot, som gør det billigere og nemmere.


Tæt & indendørs

GoDrone Ikon - Flyve lavt og tætDroner har den egenskab at de kan komme helt tæt på de lækre detaljer som kan fremhæve din  ejendom.Hvis du har nogle større rum eller tilbygninger i større størrelser, så kan vi også flyve indenfor. Med det kan vi lave lækre panoreringer og give følelsen af at man bevæger sig igennem.


Boligbilleder med et Blivende indtryk

GoDrone Ikon - Mere sikkert

Når man får lavet video og billeder med drone kommer der nye vinkler frem af huset. De kan være med til at give et mere blivende indtryk af ejendommen. Det skaber også en gentagende værdi for dem der er interesseret i ejendommen, når de genser gode billeder og vinkler.


Fuldt overblik

GoDrone Ikon - Fuldt overblik

Dronen kan komme højt op og tage gode billeder der giver de interesseret fuldt overblik over ejendommen.

Det kan give mulige køber bedre indsigt i din ejendom. Vi kan med vores droner både kortlægge, og lave terrænkort, over din ejendom.

Kortlægning og terræn

Meget billigere end landmålere

Drone Dokumentation

Overblik og indsigt i processen

Har du helt opdateret kort over din matrikel? Hvis ikke, kan GoDrone være behjælpelig med at måle din grund præcist op langt billigere end den traditionelle landmåler.

Med vores kortlægningssoftware, i synergi med dronen, kan vi lave alt fra terrænkort, 3D-modeller og endda en beplantningsanalyse.

Se mere ...Om vores kortlægning service
 Huse & Droner

Til rigtig mange formål

Inspektion & Dokumentation

Til rigtig mange formål

GoDrone Ikon - Hussalg

Hussalg

GoDrone Ikon - Foto & video

Foto & video

GoDrone Ikon - Kortlægning

Kort-lægning

Kortlægning

GoDrone Ikon - Indendørs

Indendørs

GoDrone Ikon - Terrænkort

Terrænkort

GoDrone Ikon - Tilbygning

Tilbygning

GoDrone Ikon - 3D modeller

3D modeller

GoDrone Ikon - Inspektion

Inspektion

GoDrone Ikon - Dokumentation

dokumenta-tion

dokumentation

GoDrone Ikon - Forsikring

ForsikringDine formål Vores droner

Drone dokumentation & inspektion

Dine formål Vores droner

Drone dokumentation & inspektion

Ligegyldig hvilke opgaver du har med boligbilleder, står Godrone klar til at løse det som du ønsker det. Vi har altid en certificeret pilot der står klar med sin drone til at løse dine opgaver.

En god dialog skal ikke koste dig noget for vi tager gerne snakken om hvordan vi ville løse din opgave. Vi planlægger opgaven ud fra dine ønsker og behov, og finder den mest effiktive måde og skabe de unikke boligbilleder.

Drone partnerskab

er du ejendomsmælger?

Drone video & luftfoto

En ny vinkel på dine opgaver

Er du ejendomsmægler, så ved du hvor vigtig, god online præsentationsmateriale er for at skabe den rette opmærksomhed for dine mulige kunder. Jo bedre medieindhold jo mere interesse.

Derfor tilbyder vi ejendomsmæglere drone video og luftfoto af de ejendomme de sælger. Med et fast samarbejde ville vi kunne levere samme kvalitet til en endnu stærkere pris.
Sikkerhed

Udstyret

Pris eksempler

 

Kontakt os

Står du og skal sælge et hus og har brug for kvalificeret hjælp og en god dialog omkring dine ønsker. Så er Godrone svaret, kontakt os i dag og lad os sammen løse din opgave.

Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!