Gratis drone video: Storbæltsbroen

Simon R. Drone-freebies 2 Comments

2 min læsetid

Så er der gratis drone video til dig!

Vi er stolte over at kunne præsentere den første fredags freebie nogensinde på GoDrone bloggen. Og vi garanterer at det ikke bliver den sidste. Så hold dig opdateret på her på bloggen, og få adgang til en masse gratis drone video i lækker kvalitet, som du frit kan bruge til dine formål.

Vi starter ud med at dele nogle droneoptagelser vi har lavet på en skyfri januar dag nær Storebæltsbroen. Det gav nogle, hvis vi selv skal sige det, lækre højkvalitets optagelser, som vi nu giver dig adgang til – helt kvit og frit.

Hvor er dronevideoerne optaget henne?

Optagelserne er optaget på Sjællandssiden, på kanten af et naturområde på den nordlige side af broen. Udover naturområdet er det også skal afstanden til storebæltsbroen der skal være 150 meter. Så vi bevægede os et godt styk op langs kysten for at undgå no-fly områder. Læs mere om reglerne for droneluftrum.

Gratis Drone Video specifikation

 • Kvalitet: 2.7k 25fps og 4K
 • Max højde: 75 meter
 • Max hastighed: 38km/h
 • Meter fløjet i alt: 9350 meter

Vejr

 • Vind: 2-4m/s
 • Grader celcius: -2
 • Nedbør: Intet
 • Skyer: Skyfrit

Hvad kan du bruge dette freebie sæt til?

Optagelser af broer og infrastruktur kan signalere forskellige ting, så som forbundethed, en systematik, en daglig dag der gentager sig selv, et lokalområde eller transport af mennesker og genstande. Det vil sige at du kan bruge det som b-roll (supplerende optagelser), eller overgange til en ny scene der foregår på tværs af landsdele. Med lige netop disse gratis drone videoer, kan du signalere mange ting, og de kan bruges i rigtig mange produktions sammenhænge.

Hvilke freebies er inkluderet?

Der er er i alt 4 stk. højkvalitets gratis drone video. Videooptagelserne varierer fra broen til kystlinjen og naturområderne nær broen. Og det solrige vejr gør virkelig nogle gode ting for optagelserne.

Vi håber du kan lide hvad du ser og forhåbentlig bruge det i netop et din projekter. I så fald håber vi at du vil dele med os hvad du har brugt optagelserne til, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os.

Comments 2

 1. Hej :
  Er meget glad for de mange gode videoer i har og mange gode tips, fremragende

  mvh. Bent

 2. Hej Bent 🙂
  Det er vi glade for at høre, vi presser på for at skubbe vores viden videre til alle der kunne få brug for det. Det godt og høre det er værdsat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *