Gratis videoklip Munkholmbroen

Simon R. Drone-freebies Efterlad kommentar

2 min læsetid

Endelig fredag igen, og her på GoDrone fejre vi weekend starten med gratis videoklip. Denne gang får i flotte optagelser af en næsten hel frossen fjord og en flot bro. Sjældent vi er ude i dette vejr, men det er også sjældent at fjordene er så tilfrosset som i skal se i disse videoer. Selvom det var tidligt og det var iskoldt så var det, det hele værd.

Hvor er Gratis videoklip optaget henne?

Optagelserne er skudt i midt på Sjælland ved en bro, som vi tit mener bliver overset. Munkholmbroen er navnet og det ligger i så flot natur helt nede i bunden af isefjorden. Det ikke altid man ligger mærke til hvor flot der egentlig er når man køre over broen, eller hvor flot broen egentlig er. Den ser lidt lille og trist ud når man bare køre over den, men fra et droneperspektiv, er det noget helt andet.

Gratis Drone Video specifikation

  • Kvalitet: 2.7k 25fps
  • Max højde: 120 meter
  • Max hastighed: 32km/h
  • Meter fløjet i alt: 4161 meter

Vejr

  • Vind: 4-6m/s
  • Grader celcius: -4
  • Nedbør: Let sne
  • Skyer: Overskyet 

Hvad kan du bruge dette freebie sæt til?

Disse optagelser kan symbolisere meget. De kan bruges til at vise årstiden, eller fuglelivet i vinterhalvåret. Der er også lidt infrastruktur med i form at biler der krydser broen. Det kan evt bruges som transport klip. Det primære i disse klip er vinteren, frost, fugle, bro, så hvis du har noget der forgår i vinterhalvåret der gerne må have noget af dette, så er der muligvis noget her.  Kig dem igennem og se om det ikke lige skulle være det klip du stop og manglede.

Hvilke freebies er inkluderet?

Der er i alt 4 små klip på ca 10-15 sekunder med forskellige perspektiver. Her kan du se vinteren i en af sine flottes former, med massere af natur og fugle. Du får også lidt biler hen overbroen, infrastruktur, og optagelser langs med isen.

Vi håber du syntes ligeså godt om de smukke optagelser som vi gør.  Fredags freebies kan bruges til lige det du vil, men vi håber du vil dele det med os. Hvis du sidder og tænker der lige mangler et lille klip eller andet i samme stil. Så kontakt os endelig på kontakt, og spørg, vi har meget mere på lager. God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *