MEDIE SERVICES

Redigering & efterbehandling

Vi er nogle medienørder som elsker alt ved medieproduktion, lig fra forberedelserne til hele post produktion når de fede shoots er i hus.

For at sikre at vores produkter er knivskarpe om det er video eller billeder tilbyder vi professionel efterbehandling af både billeder og video.

 

Vi er leverandør til

 
Droner & landbrug

Video redigering

Video klar til deling

Droneservice

Billed- behandling

Redigering & Effekter

Luft foto

Komplet produktion

Fra jorden og luften

 

Vi laver Video redigering

Med et professionelt look

Når den lækre video er kommet i hus efter en veludført droneflyvning og optagelser, krible det i vores kreative fingre for at komme igang med klippe og redigeringsarbejde.

Vi kan lave klippe arbejde, farvekorrigering, titel animationer og simple logo animationer når det kommer til video redigering af de dronevideoer du har bestilt, selvfølgelig kun hvis du har brug for det? Det håber vi du har!

Læs mere om Video redigering
   
   

  Vi laver Billederedigering

  Lækker medieproduktion

  Billederedigering kan virkelig løfte et billedes stemning, og ikke mindst tilføje og fjerne uønsket objekter i billedet hvis det skulle være tilfældet. Billederedigering sikre at dine billeder kommer til at se lækre ud og passe ind i dine formål.

  Vi laver forskellige typer af billederedigering af de høj opløsnings billeder vi producere. Lys og farvejusteringerne er en fast del af vores service, ønsker du andre effekter eller ændringer spidser vi ører og imødekommer dig efter bedste evne.

  Læs mere om billedebehandling

  Komplet video produktion

  Har du brug for en komplet video produktion både fra jorden og i luften? GoDrone tilbyder udover sin drone service, komplet videoproduktion med profesionelle kamera på jorden, og ikke mindst dronekamera i luften.

  Denne services udbydes sammen med vores tætte samarbejdspartner: Digitypes har igennem en årrække stået bag komplette videoproduktioner for virksomheder og privat personer.

  Læs mere om komplet videoproduktion
   

  Sikkerhed

  Udstyret

  Pris eksempler

   

  Kontakt os

  Vi elsker alt ved droner og de resultater som de giver i form af data analyse men ikke mindst også medie produktion. Har du brug for en færdig video klar til uploading til de mange online sociale platforme? Så kan vi helt sikkert hjælpe, så hold dig ikke tilbage med at skrive eller ringe til os.

  Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!