Billede Redigering

Dronevideo + Video fra jorden

Har du brug for billederedigering såsom fargradiering, behandling af lys og skygger eller måske beskæring ? Så dine billeder kan fremstår skarpt og professionelt til netop dine formål.

Vi har stor erfaring indenfor redigering af billeder. Vi elsker og nørde detaljerne i billederne og sørge for at de får den finish dit budskab fortjener. Har du brug for råd og vejledning, eller måske skal vi varetage billederedigeringen for dig, mens du gør det du er bedst til. .

 

Farve justeringer

Et tæt samarbejde med Digitypes.dk

Sidder du med billeder der godt kunne bruge justering i farverne ? Farvegraduering giver det ekstra farvespil som sætter fokus på detaljerne.Yderemere vil dine billeder også kunne fremstå mere ensartet ved brug af farvegraduering.

Farver betyder meget for et billede og derfor er det noget vi bruger meget tid på uanset om det er kunde eller egne billeder. Har du nogen spørgsmål til farvegraduering eller brug for at vi assistere dig med opgaven.

 
 

Lys & skygger?

Content Marketing Bureau

Billeder er ikke altid perfekte og oftest er lyset en udfordring, enten for meget eller for lidt. Har dine billeder brug for lys eller er skyggerne ikke tydelig nok til at skabe den ønskede effekt? .

Lys og skygger har altid vores fokus da det skaber dybde i et billede. Det understøtter udtrykket og budskabet så dine billeder fremstår optimalt. Vi svare gerne på spørgsmål hvis du ønsker hjælp omkring lys og skygger eller måske ønsker vi skal varetage redigeringen af dine billeder.

Fjernelse af objekter

Når dit budskab kræver lidt ekstra

Sidder du med et eller flere uønsket objekter på dine billedere? Har du brug for at få fjernet noget fra et billede, uden det kan ses bagefter, så dine billeder fremtræder bedst til dine formål.

Hos Godrone har vi en god og positiv erfaring med fjernelse af objekter på billeder. Oftest er det de mindre ting, men store nok til at stjæle fokus i et billedet og det er nok til at ændre udtrykket. Sidder du med spørgsmål til processen eller ønsker du at vi kigger på dine billeder.

 
 

Beskæring af billeder

Logo, titler og effekter

Tænger dine billeder til beskæring? Passer størrelsen eller forholdet ikke til dine formål? Måske fylder de for meget på din hjemmeside? Billeder bliver næsten altid beskåret for at passe bedre til formålet, hvilket giver en bedre oplevelse af billedet i de rammer det befinder sig i.

Vi har stor erfaring med beskæring af billeder så de fremstår bedste muligt i deres formål. Vi er altid meget opmærksomme på hvad billederne skal bruges til så vi kan tilpasse dem efter dine ønsker. Kontakt os endelig hvis du ønsker at vide mere eller måske står du med en opgave vi kan løse for dig.

Formater til dine formål

Samt backup af dine filer

Har du brug for at dine billeder bliver leveret i et bestemt format eller flere? Måske uploaded til en cloud, drev eller havde en backup af filerne? Alt efter hvad formålet er med dine billeder så spiller formatet en stor rolle og det er bare sjovere når det er rigtigt første gang.

Vi kan aflevere dine billeder lige efter ønsket format eller vejlede omkring hvilket format vi mener du bør bruge. Vi har stort fokus på formålet med dine billeder og det gør at vi levere i det bedst egnet format eller flere. Hvis du har spørgsmål eller skal bruge hjælp til hvilket format du skal gemme, eller sende i? Måske ændret et format ?

 

Sikkerhed

Udstyret

Pris eksempler

 

Kontakt os

Billederedigering er lige os og vi elsker og bruge tid på detaljen så billederne fremstår bedst muligt i kundes interesse. Vi ønsker altid og højne billedets kvalitet så det skaber mest muligt værdi for modtageren. Har du spørgsmål, forspørgelser eller bare brug for lidt hjælp så kontakt os endelig.

Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!