Komplet Video produktion

Dronevideo + Video fra jorden

Står du og mangler en komplet videoproduktion til dit fremvisningsformål? Så kan GoDrone også imødekomme det behov.

Vi samarbejder med det top professionelle og motiveret team fra Digitypes. De har alt udstyret samt "know how" til at stå for hele videoproduktionen, alt fra planlægning, til instruktion og ikke mindst efterredigering på flere plan.

 

Vi er leverandør til

Partner In crime

Et tæt samarbejde med Digitypes.dk

Vi har haft et tæt samarbejde med Digitypes siden vi startede op. De har hjulpet os med vores online og visuelle brand, samt en content markting strategi som vi eksekvere efter bedste evne.

En ting er sikkert når vi samarbejder, og det er at vi har det mega sjovt. Den glæde og energi gør at vi bliver en mere kreative og legesyge med udstyret, hvilket giver nogle fede resultater.

   
   

  Hvem er Digitypes?

  Content Marketing Bureau

  Digitypes holder til i Slagelse og er et Content Marketing bureau som skaber mange typer forskellige indhold til online og også lidt offline kommunikation. Det er alt fra professionel SEO til grafisk design og ikke mindst animationer og videoproduktion.

  Bureauet er starter af 2 ildsjæle som begge taler flydende internet og har været med siden internettet accelerede. Deres blog er fyldt med værdifuldt indhold når du som iværksætter eller etableret virksomhed vil blive mere synlig i de mange kanaler der findes idag.

  Ground & Aerial shoots

  Når dit budskab kræver lidt ekstra

  Har du brug for mere en bare dronevideo? Så tilbyder vi også det. Vi kan varetage alt fra lækker B-roll optagelser til profil og interview shoots. Fortæl os hvad du har behov for.

  Nogle af de mest effektive og professionelle video indholder både video optaget fra jorden, og fra luften og den kombination giver nogle helt unikke resultater.

   
   

  Effekter & Animationer

  Logo, titler og effekter

  Det der er med til at skabe det profesionelle udtryk på en videoproduktion er den indsats der bliver gjort i efterbehandlingen af videomaterialet.

  Digitypes kan levere en lang række animationsservice som rækker udover det GoDrone kan tilbyde. Det betyder at dine behov for animations elementer i din video produktion ret sikkert kan imødekommes. Ydermere har de også ret godt styr hvilke effekter der virker hvor, og er ikke blege for at kaste sig ud i udfordringer.

  Interview & demonstration

  Når der skal fortælles og forklares

  Har du brug for at lave en profil af virksomheden eller dig som person? Eller måske har du et produkt som kræver close-up og direkte demonstration?

  Bare rolig, den kan vi sagtens klare, vi har lat fra mikrofoner, trolley og forskelligt stabilisator udstyr som gør optagelserne lyn hurtigt sidder lige i skabet. Vi har prøvet en del forskelligt når det kommer til videoproduktion, og klar på at høre hvad dine behov måtte være.

   
   

  Komplet Videoproduktion

  Fra pre-produktion til post-produktion

  Vi levere komplette videoprodukter klar til upload til din online platforme. Samarbejdet med Digitypes gør at vi helt sikkert kan imødekomme din behov til en videoproduktion uanset hvad dine formål måtte være.

  Vi fører dig smertefrit igennem 3 overordnet faser videoproduktionen består af. Og sikre i samarbejde med dig at dit budskab og brand står klart frem til dit publikum.

  Sikkerhed

  Udstyret

  Pris eksempler

   

  Kontakt os

  Vi elsker at producere videoindhold til vores kunder som skaber værdi for deres publikum, og derfor ønsker vi også at tilbyde komplette videoproduktion udover dronevideo produktioner. Så har du spørgsmål, input, forespørgelse eller lignende skal du endelig kontakt os. Vi venter spændt på at høre fra dig!

  Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!