Videoredigering

Klippearbejde & effekter

Når Raw videofilerne er produceret, er det tid til at efterbehandle videofilerne og sikre de helt rette klip og sekvenser bliver udvalgt. Måske ønsker du et bestemt udtryk? Nogle lette animationer af tekst og logo?

Vi har professionelt software som gør at vi kan lave enestående effekter, lette animationer og understøtte hele den visuelle oplevelse med et relevant lydspor.

 

Vi er leverandør til

Udvælg de rigtige klip

Vi finder frem til de bedste shoots

Når vi laver videoproduktion har vi flere niveauer af kvalitetssikring af det indhold der bliver brugt til at skabe en komplet dynamisk video oplevelse for seeren.

Først kvalitetssikring sker når vi laver selve videoen. Her tager vi 3-5 shoots af hver kameravinkel der er udvalgt. Næste kvalitetssikring sker nå vi så udvælger de bedste klip til at give den ønskede effekt på publikummet.

   
   

  Brug for lydspor?

  Musik og/eller speak

  En video har mulighed for at spille på flere sanser hos tilskueren. Billede, og ikke mindst lyd. Det helt rette lyd univers og format kan sikre den helt rette stemning i din video, og levere budskabet mere klart til målgruppen.

  Her du brug for underlægningsmusik eller speak til din video produktion har viden og redskaber der kan hjælpe dig mod den bedste auditiv oplevelse til dine video.

  Vi laver Klippearbejde

  Flowet i videooplevelsen

  Det er her magien sker når den dynamiske video oplevelse skal livlig gøres med klipning som holder seeren fast og interesseret.

  Hvis der anvendes underlægningsmusik skal klipningen spille sammen med musikkens hastighed og flow for at give en sammenhængende professionel videooplevelse.

   
   

  Vi laver Farvejusteringer

  Korrigering & Graduering

  Den fremhævet stemning som du sikkert har oplevet i en eller flere af de videoer du ser i TV eller online, opnåes bla. via farvekorrigering og graduering i efterbehandlingen af videoen.

  Vi kan udfører professionel farvejusteringer på dine videoer så de får lige netop den stemning som understøtter dit firma og ikke mindst budskabet.

  Vi laver simple animation

  Flowet i videooplevelsen

  Når vi laver video, tilbyder vi også at understøtte medie indholdet med titel animationer hvis du ønsker det. Simple tekster kombineret med video kan give en mere komplet oplevelse og du får yderlig mulighed for at få indvirken på publikumets.

  Et andet meget efterspurgt animationsydelser er logo og intro animation af virksomhedens brand. Her kan vi assistere med simple logoanimationer som sikre at dit brand står klart frem som afsender på den producerede video.

   
   

  Hvilke formatter skal du bruge?

  Musik og/eller speak

  Der findes en lang række video formatter som egner sig godt til forskellige visningsformål. Det hele handler om hvor du ønsker din video skal vises?

  Vi kan rendere og eksportere vores videoproduktion lige til det format du skal bruge til din videokommunikation. Nogle af de meget gense formatter er .mp4 & .mov. Hvor Mp4 er et meget populært format i denne online tidsæra

  Sikkerhed

  Udstyret

  Pris eksempler

   

  Kontakt os

  Vi elsker de dronevideoer vi laver, og derfor ønsker vi også at de skal se knald hamrende godt ud. Her hjælper vores videoredigeringskompetencer  med at få dine videoer til at fremstå knivskarpt og professionelt. Har du brug for dronevideo eller efterbehandling af dit video indhold sidder vi klar til imødekomme de behov du måtte have.

  Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!