Om Godrone

Hvem er vi & hvad er grundlaget

Vores passion

GoDrone Ikon - Vores passion

Vi er et team af elektroniknørder der siden barnsben har fuldt den teknologiske udvikling tæt og afprøvet de nye innovative produkter der kommer på markedet.

Denne dybt forankret passion for mange typer elektronik er nu samlet i en drone, og som vi går op i med ild og sjæl. Er der solskin og vinden ikke for voldsom, har vi næsten altid en dronespecialist ude rundt omkring i Danmark med en drone.


Vores mission

GoDrone Ikon - Flyve lavt og tæt

Vores mission er at bruge droner i alle de sammenhænge, hvor den kan løse opgaven bedre og mere effektivt end man kunne tidligere. Dette indebærer mange typer inspektions- og dokumentationsopgaver.

Udover dette vil vi også hjælpe virksomheder og private personer med at opleve det de allerede kender, fra et helt nyt ukendt perspektiv der førhen kun var forbeholdt dem med mange penge.


Vores værdier

GoDrone Ikon - Mere sikkert

Vi går meget højt op i kvalitet og service, og vil gå langt for at imødekomme dine behov og ønsker. Vi er punktlige og går meget op i ikke at spilde vores kunders tid.

Vi er arbejdsomme og effektive, og tror på at rettidigt omhu altid giver et bedre resultat. Vi er profesionelle og kompetente indenfor vores fag og vil altid flyve en eksta tur for at sikre os produktet bliver knivskarpt.


Vores fremtid

GoDrone Ikon - Fuldt overblik

Vi ønsker at udvide vores antal og typer af droner i så stort omfang at vi kan varetage alle typer og størrelser af droneopgaver.

Derudover ønsker vi at have dronespecialister i alle landsdele, som hurtigt og effektivt kan løse dine droneopgaver.

Luftfoto & luftvideo

Nye dimensioner og vinkler

Drone Dokumentation

Overblik og indsigt i processen

Droner med kamera påmonteret kan give en helt ny dimension til din medieproduktion, samtidig med forståelsen af størrelse er meget relativ. Disse enestående øjeblikke fra luften kan indfanges med drone om det er video eller billeder.

Vi er klar på at hjælpe dig med vores droner til netop dine krav og ønsker til en medieproduktion som når lidt udover det sædvanelige. Vi er passioneret team der venter på at hører fra dig.

 Hvad du kan forvente

af godrones service

Inspektion & Dokumentation

Til rigtig mange formål

GoDrone Ikon - kvalitet

Kvalitet

GoDrone Ikon - passion

Passion

GoDrone Ikon - grundighed

Grundighed

GoDrone Ikon - sikkerhed

Sikkert

GoDrone Ikon - Forsikret

Forsikret

GoDrone Ikon - Certtificeret

Certificeret

GoDrone Ikon - Fleksibel

Fleksibel

GoDrone Ikon - professionel

Professionel

GoDrone Ikon - ærlig

Ærlig

GoDrone Ikon - kreative

KreativePassioneret dronespecialist

Til alle dine formål

Dine formål Vores droner

Drone dokumentation & inspektion

Vores passion for teknologi, droner go medie produktion gør at vi kan løft en lang række opgaver hvor dronen kommer til sin ret.

Det hele starter med en uforpligtende snak om hvad du har brug for. Om det er markting eller dokumentationsformål står vi klar til at hjælpe dig.

Drone optagelser & dronefoto

en ny oplevelse af det du kender

Drone video & luftfoto

En ny vinkel på dine opgaver

Vi sørger for at gengive det du skal have filmet og fotograferet, fra en ny vinkel. Vi er endnu ikke stødt på en lokation der ikke tog sig bedre ud fra luften.

Vi flyver gerne en ekstra tur for at sikre at det du har brug for at dokumentere eller fremvise, bliver i høj og professionel kvalitet.
Sikkerhed

Udstyret

Pris eksempler

 

Kontakt os

Har du en droneopgave kribler det i vores hænder for at drone i luften. Vi vil gøre alt der står i vores magt for imødekomme dine behov til den flyvende medieproduktion. Vi kan næsten ikke vente til at høre fra dig, så hold dig endelig ikke tilbage.

Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!