Drone Sikkerhed

Vi overholder sikkerhedskravene

Vi går højt op i sikkerhed

GoDrone Ikon - Spar tid og pengeEn af de vigtigste ting ved flyvningen med drone er sikkerheden. Der er mange ting man skal være opmærksom på og ikke mindst mennesker.

På Godrone mener vi, at forberedelse er nøgleordet til at skabe den bedste sikkerhed. Den ene ting er vejret men området man flyver er også vigtigt. Vi går meget op i at orientere os først og lære området og kende, inden en flyvning. Det er også vigtigt at informere nærliggende ejendomme/personer for at de ved hvad der foregår. Sikkerhed er en masse små tiltag i mange forskellige retninger. 


Vi er fuldt ansvarsforsikret

GoDrone Ikon - Mere sikkertI Danmark er det lovkrav at vi har forsikring på vores biler for at vi må køre med dem på vejen. Det er præcis det samme med droner, man må ikke flyve med sin drone uden at der er en ansvarsforsikring tilknyttede. Vi har altid fuld forsikring på vores droner, og dvs hvis uheldet skulle ske, skal du ikke være bange for at der ingen dækning er. I Danmark er det lovkrav at der er forsikring på droner og at de dækker op til 750.000SDR. 


Vi kender lovgivningen

GoDrone Ikon - Mere sikkertLovgivning & regler er en stor del af den verden vi lever i, og heldigvis da. Det skaber både sikkerhede og tryghed, og det gør at vi alle kan være her. 
Ligesom alle andre fag er der også en masse regler og lovgivningen inden for droner. Vi på Godrone syntes at det er godt med lovgivninge, det giver nogen retningslinjer som gør at folk kan være trygge ved dronerne. Vi agter altid og holde os inde for lovgivningen og vil gøre alt for at alle kan føle sig trygge når vores droner er i luften. Vi skriver selv meget om lovgivninge i vores blog, både for at holde os opdateret men også for at hjælpe jer der ude med at få bedre kendskab til dette. 


Vi bruger kun udannet piloter

For at flyve i bymæssig bebyggelse, og for at flyve erhvervsmæssigt, kræver det et dronebevis. Hos Godrone bruger vi kun uddannet piloter med minimum et dronebevis. Der er mange ekstra kurser og udannelse inden for droner. Vi prøver altid og være så opdateret som muligt, og have så meget efteruddannelse som muligt. En Dronepilot med et dronebevis, har både et nummer på hans bevis som kun er hans og så kræver det også at dronen er registreret, og har et registregringsnr, fuldstændig som en bil. 


Dronen kan selv via Autopilot & GPS system

GoDrone Ikon - Mere sikkertDronerne er blevet så smarte i dag så der er indbygget sikkerhedsforanstaltninger i mange af dem. F.eks den ene af vores droner har, vision sensore og kan med dem lave undvignings manøvre for ikke at flyve ind i tingene. Den har også afstandsmålere der gør det nemmer for piloten og vide hvor tæt han er på tingene. 
Ydermere har droner GPS system der gør at man altid ved hvor de er henne. Hvis man skulle miste forbindelsen til dronen kan de ved hjælp af GPS systemet selv finde tilbage, til startpunktet. 


Underretning af Politiet & Trafikstyrelsen

For at flyve i bymæssig bebyggelse i Danmark kræver det at Politiet er underretede. Dvs at inden en flyvningen i byen, skal en dronepilot underrette politiet om hvor, hvorfor, og hvilket tidsrum. Ydermere skal der også oplyses om Pilotbevisnr og droneregnr. Alt dette skal ske 24timer inden flyvningen. Hvis der skal flyves i specielle områder, eller No-dronezoner kræver det en særtilladelse fra trafikstyrelsen. På Godrone, er vi altid intressert at have en god dialog med politiet og traffikstyrelsen. Vi vil hellere informere alle og spørge end at tage nogen chancer. 

 

Kontakt os

Vores kærlighed til droner er stor, og vi elsker at blive udfordret i de opgaver vi løser for vores kunder når deres ønsker og behov skal imødekommes. Vi sidder altid klar til at svare på dine drone spørgsmål. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, uanset om det er telefonisk eller på skrift.

Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!