Servicebetingelser

Betingelser & forbehold

Et stort forbehold er vejret

GoDrone Ikon - service betingelser Vejret

Den største forbehold for droneflyvning er vejrforholdene. Ved for kraftig vind kan dronen blive ustabil og unøjagtig, og dermed besværliggøres droneflyvningen, hvilket kan skabe tvivlsomme resulater. Regn og snevejr gør det umuligt at flyve forsvarligt, Derfor flyver vi som udgangspunkt, ikke i denne type vejr.

Ved frostvejr kan flyvetid godt blive drastisk nedsat og ved hård frost er det ikke muligt at flyve. Ved overskyet og relativ vindstille vejr kan flyvning godt udføres, men til marketing formål anbefales det kraftigt at vælge en dag med mulighed for solskin, da det optimerer kvaliteten og oplevelsen af videoen. 


Afstand til opgaven Transportgodtgørelse

GoDrone Ikon - service betingelser sikkehed

Vi har en ganske stor geografisk rækkevidde for vores drone service. Det hele afhænger af omkostninger og tid. Vi opkræver beatiling pr kilometer der er kørt, det koster 5 kr. pr. kilometer.

Vi har base på midtsjælland men vi kommer gerne hele danmark rundt, dog skal du være opmærksom på at viderfakturere bro- og færgeudgifter


Optagelser af eller i nærheden af dyr

GoDrone Ikon - service betingelser dyrNår det kommer til droner og dyr kan det gå i flere retninger. Enten er dronen meget interessant og skal undersøges eller angribes, eller de er meget bange for lydene og vindtrykket, hvorfor de flygter. Hvis man er heldig kan det være de er fuldkommen ligeglade med dronen, og den forstyrrelse den laver. 

Derfor er det vigtigt for os at understrege at optagelser i nærheden af dyr, og af dyr, kræver test af deres reaktion på dronen når den er i luften, inden vi fastlægger hvad vi gør hvis dette er en nødvendighed.


De bedste optagelser sker i god belysning

GoDrone Ikon - service betingelser belysningUanset om man optager video og billeder inden eller ude, bliver resultatet bedst hvis der er god naturlig belysning. Måske undestøttet af kunstigt naturligt lys når det kommer til indendørs optagelser. 

Derfor vil GoDrone altid være fuldt opdateret på vejret, og har et øje for de dage som vil sikre lækre optagelser med en stor detaljegrad og livlighed.


Rettigheder på video optagelser & foto

GoDrone Ikon - service betingelser rettighederVi er selvfølgelig stolte af alle de medieproduktioner vi deltager i, om det er en komplet videoproduktion eller bare rå-filerne vi leverer. Derfor vil vi gerne gøre opmærksom vi vil forbeholde os retten til at anvende billed- eller videomateriale vi har været med til at skabe, som reference for og promovering af GoDrone. 

Vi anvender ikke billed- og videomateriale der indholder genkendelige personer eller afslørende elementer af forskellig karakter. Vi vil selvfølgelige indrage dig beslutningsprocessen, hvis vi skal anvende noget af dit materiale til større markedsføringsformål hos GoDrone.


Haste & udvidede opgaver = Overarbejde & tillæg

GoDrone Ikon - service betingelser overarbejdeHar du travlt og skal opgaven løses så hurtigt som vejret tillader det, kommer der ekstra omkostning i form af hasteopgave gebyr. Derfor anbefaler vi dig at være i god tid, da det som regel giver de bedste resultater, med god forberedelse. Drone optagelser handler om det rette vejr og jo bedre tid vi har til at udvælge den rette dag, des bedre bliver optagelserne og derved dit produkt. 

Udvider du opgaven uventet og uden nogen form for varsel, vil der blive tillagt gebyr efter størrelsen af udvidelsen. Dette kan ske på timebasis eller efter fastsat rate.


Alle Hjemmeside medier - copy right rettigheder

GoDrone Ikon - service betingelser hjemmeside medie

Alle originale GoDrone videoer og billeder på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret og må ikke anvendes uden vores tilladelse, med mindre andet er oplyst. Brud på disse rettighed kan medfører et retsag og øknomisk godtgørelse.

Forbehold: På vores blog og andre mediedelingsplatforme deler vi løbende billeder og videoer som alle frit må bruge. disse vil være klart markeret og beskrevet. Alle andre medier er beskyttet af fuld ophavsret.

 

Kontakt os

Vi elsker droner og de opgaver vi kan løse med dem. Vi har udstyr der gør vi kan løse en lang række opgaver, som vi er ret sikre på kan imødekomme dine behov og ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi venter spændt på dine spørgsmål til vores servicebetingelser, eller måske en opgave som skal løses. Hold dig ikke tilbage!

Kontakt os ...Vi håber på at høre fra dig!