Billede af hus

Har du brug for billeder af dit hus eller ejendom

Billeder af hus eller ejendom bruges på mange forskellige måder. Om det er salg af ejendomme eller inspektion så kan dronen levere billederne fra helt nye vinkler og afstande. Luftfoto af ejendommen i sine omgivelser gør f.eks rigtigt meget for en præsentationen af huset. Hos Godrone fanger vi ejendommen fra alle sider og vinkler og levere det efter dine ønsker.
Kontakt os nu og få et tilbud imorgen
Billeder til forskellige formål

Vi løser mange hus opgaver med droner

Husslag og udlejning

Skal din ejendom sælges eller udlejes så er dronebilleder et “must” for at kunne konkurrerer med andre salgsannoncer. Hos Godrone kan vi sikre dig at fange huset fra sine bedste vinkler med fokus på vejr og årstid.

Inspektion & Dokumentation

Vi kan inspicere alt fra planter til varme og dokumentere lige så. Der er udviklet et inspektionstool til byninger med opsætning og overblik og det termiske kamera finder lækager og analysere planter sammen med vores NIR-sensor.

Til Print & Minder2

Billeder til væggen eller som direkte print er blevet et stort marked for dronerne. Vi tager billeder, findpudser dem, og når du er tilfreds, så sender vi det direkte til print, som efterfølgende sender det til dig.

Online

Online billeder fra dronen til dit formål, med vejledning om den bedste løsning ud fra dette. Vi udbyder diverse billederedigeringsmuligheder, så vi kan tilpasse billedet lige efter dine ønsker. Hvem tager dine online billeder?
Droner er alsidige

Droner gør det nemmere!

Dronerne har lettere adgang til de ufremkommelige steder hvilket gør den unik til at tage billeder af huse og ejendomme uanset formål. I inspektion skaber dronen sikkerhed og spare penge på dyre kraner. Boligannoncer bruger dronebilleder som trækplaster især når der omhandler unikke omgivelser. Der er mange der kan se fordelen ved dronerne og de mange muligheder der er.

Check mark her

Check mark her

Check mark her

Check mark her

Check mark her

Hold dig ikke tilbage

Kontakt os nu

Vi er leverandør til

Processen

Sådan udføre vi det

trin

#1

Opgavens omfang

Vi snakker med dig om opgavens omfang og forventninger. Derefter finder vi sammen en løsning og et produkt der passer til dine ønsker. Dernæst planlægges udførelse, aflevering og deadline.
trin

#2

Planlægning og forberedelse

Hver opgaven kræver forbedrelse og planlægning. En ting er hvordan dronen skal flyves og perspektiverne en anden ting er sikkerheden. Sikkerhed spiller en stor rolle for udførelsen af en droneopgave og det har vores fulde fokus ved hver en opgave der løses.
trin

#3

Udførelse

Ved større befolket områder er vi ofte to til at udføre opgaven så dronepiloten ikke bliver forstyrret og der er en hjælpende hånd i nærheden. Vi flyver opgaven efter ønske fra dig som kunde og tager altid rigeligt med billeder så der er noget og udvælge.
trin

#4

Efterredigering

Efterredigeringen varirere meget efter formålet med billederne. Vi har flere forskellige løsninger og udvikler også tit nye efter kunders behov. Almindelig billederedigering som colorgrading, fritlægning, beskæring udbydes selvfølgelig også.
trin

#5

Aflevering & lager

Aflevering af materialet kan ske på flere forskellige metoder alt efter ønske fra dig som kunde. Vi kan sende op til 25gb som download link og vi kan opbevare jeres materiale efter aftale. Ved større opgaver følger vi dem som regel til dørs med en kop kaffe og kage, og bare rolig vi skal nok komme til jer.