Velkommen til bloggen

Velkommen til bloggen på Godrone

Bjoern Drone news Efterlad kommentar

2 min læsetid

Velkommen til bloggen! Jeg hedder Bjørn og er indehaver af GoDrone, velkommen til vores blog, og velkommen til vores drone verden 🙂
Hvis du er landet her så har du garanteret en masse til fælles med os. Måske har du en drone? tænker du på at købe en? Søger du generelt viden der vedrører droner? eller er du bare nysgerrig. Lige meget hvad din agenda er, så er jeg glad for at du er her, og jeg håber du finder det du søger.

Godrone er en virksomhed i fuld fremdrift, der ligger midt på sjælland mellem Roskilde og Holbæk. GoDrone sigter efter at udbyde så mange drone services som muligt. Udover det, synes vi der mangler viden om droner som er godt formidlet. Dele af befolkningen er stadig skeptiske omkring droner, de ved ikke helt hvad de kan, eller hvad lovgivningen er.

Det fik os til at tænke at jo flere drone nørder der deler deres viden, jo større chance er der for udbredelsen af viden, som kan skubbe til fordomme. Dette vil vi rigtig gerne bidrage til da vi synes Droner er for seje og til tider misforstået!
Derfor har vi lavet denne blog, hvor vi gerne vil samle og udbrede så meget viden omkring droner som muligt.

Der bliver meget om lovgivning og regler på bloggen, men der vil også være guides til hvordan du kan flyve, kalibrere, forberede flyvning m.m, og lave video og redigering. Vi vil også komme omkring de nyeste droner og det udstyr der gør at droner kan løfte et utal af opgaver.

Sidst men ikke mindst, freebies, ja du læste rigtigt, vi vil lave en hel kategori med gratis videoklip, du kan bruge lige så tosset du vil. Videoerne kommer til at være alt fra natur, infrastruktur, bygninger, monumenter og meget mere! Sharing Is Caring <3

Lige meget hvad, og hvorfor, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Om du har spørgsmål, ris & ros, ønsker til indhold eller rettelser, så hold dig ikke tilbage. Jo flere mennesker der arbejder sammen, jo mere viden har vi sammen.

Velkommen til bloggen, og velkommen til Godrone.dk og tak fordi du læste med, og vi håber at vores kommende indhold vil imødekomme din behov på den ene eller anden måde.

Der vil udkomme nye blogindlæg hver torsdag kl 20! På gensyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *